Relaxfauteuil Benoni bruin small

Artikel nr.: 10400412

€ 869,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Relaxfauteuil Benoni in bruin microleder met een uitstekend zitcomfortStandaard voorzien van HR-schuim in zitting en rugRugleuning verstelbaar d.m.v. knopVoetensteun apart verstelbaar d.m.v. push-back systeemHandmatig verstelbare hoofdsteunUitgevoerd in small, voor als je kleiner bent dan gemiddeldRelaxfauteuil Benoni is uitgevoerd in bruin microleder. Microleder is een samengestelde bekleding bestaande uit een stevige onderlaag van leer en een toplaag van microvezelstof. Dit heeft een luxe, wat stoerdere uitstraling, en voelt toch lekker zacht aan. De rugleuning is voorzien van een sierstiksel. Voor deze uitvoering is gekozen voor een zwart metalen 5-teensvoet, wat samen met het bruine microleder een wat stoerdere uitstraling geeft.Relaxfauteuil Benoni combineert een perfect zitcomfort met een stijlvolle belijning. Standaard zijn zowel de zitting als de rug voorzien van Topline veren in combinatie met HR-schuim. Topline veren zijn staande veren, die tegendruk geven bij belasting. Hierdoor zorgen ze voor een steviger zitcomfort. HR-schuim, wat ook wel koudschuim wordt genoemd, heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behouden de rug en zitting langdurig hun vorm en comfort.De rugleuning van relaxfauteuil Benoni is verstelbaar door middel van een knop, deze zit op de buitenzijde van de rechterarmleuning. Als je de knop indrukt en met je rug tegen de rugleuning duwt, beweegt deze naar achteren. De hoofdsteun is apart en handmatig verstelbaar. De voetensteun is verstelbaar door middel van een Push Back-systeem. Dat wil zeggen dat je met je onderrug tegen de rugleuning 'duwt', waardoor de voetensteun uitklapt.Deze small uitvoering is erg geschikt als je kleiner dan gemiddeld bent van lengte en postuur. Ben je juist wat groter of gemiddeld, dan is deze relaxfauteuil ook in medium of large verkrijgbaar. In de winkel kan men je uitstekend adviseren, wat voor jou de perfecte maat is.Naast deze drie verschillende afmetingen, is relaxfauteuil Benoni in de winkel geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor de voet kun je kiezen uit verschillende onderstellen in zowel metaal als hout. Voor de bekleding kun je kiezen uit veel stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. Tot slot kun je de relaxfauteuil uitvoeren met een 2-motorige elektrische relaxfunctie, daarmee kun je de rugleuning en voetensteun elektrisch en afzonderlijk van elkaar verstellen met behulp van tiptoetsen. En met een accu erbij heb je zelfs geen last van hinderlijke snoeren in je woonkamer.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})