Relaxfauteuil Lidingo liver

Artikel nr.: 10286180

€ 599,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Comfortabel zitten voor een voordelige prijs!Deze draaifauteuil Lidingo uit de Profijt Meubel collectie heeft zowel een mooie armleuning als een mooie indeling van de rugleuning. Door zijn eigentijdse uiterlijk past deze fauteuil in vele woonkamers. Creëer een extra zitplaats bij je zitgroep of juist op een rustig plekje in de kamer zodat je heerlijk bij kunt komen. Functionaliteit en topcomfort komen samen in deze fauteuil.Leverbaar in vele stof-en lederkleurenKeuze uit twee verschillende onderstellenZowel manueel of elektrisch verstelbaarEr zijn twee mogelijkheden qua onderstellen, beide met een metalen vijf-teensvoet. Je kan hier kiezen uit geborsteld staal, chroom en zwart. De fauteuil is standaard uitgerust met een manuele relax, dit wil zeggen dat deze verstelbaar is door middel van een gasveer. Tegen een meerprijs is deze fauteuil ook leverbaar met een elektrische relaxfunctie. Daarbij zijn standaard de zitting en de rugleuning uitgerust met HR-schuim. HR-schuim is veerkrachtig en geeft een hoog zitcomfort.Deze Lidingo fauteuil is verkrijgbaar in de meeste stoffen uit het Profijt Meubel stofconcept. Daarnaast kan je ook kiezen uit diverse ledersoorten waar binnen mooie kleuren leverbaar zijn. Als je graag de gekozen stof thuis wilt bekijken, dan kan je een knipstaaltje meenemen. Van de meeste stoffen hebben wij een knipstaaltje op voorraad.Bij Profijt Meubel heb je niet alleen een uitgebreide keuze aan relaxfauteuils maar je kan ook bij ons terecht voor een zitgroep, een eethoek of een woonprogramma. Veel modellen zijn zelf samen te stellen. Bijvoorbeeld door een keuze te maken in diverse zitcomforts bij eetstoelen en banken, maar ook kan je vaak kiezen of je bijvoorbeeld een bies wil toevoegen. Zo stel je zelf je eigen bank of eetstoel samen. Ook bij onze woonprogramma's heb je volop keuze. In afmetingen maar ook in stijl.We helpen je graag om je interieur in te richten naar jouw smaak!

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})