TV-meubel 170cm Cavino

Artikel nr.: 10352309

€ 599,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
TV-meubel van zwart mangohout 170cmGezandstraald en afgelakt zwart mangohout2 unieke schuifdeuren1 la en 1 opbergvakGoed te combineren met andere meubelen uit de serie CavinoHet zwarte mangohout geeft TV-meubel Cavino een stoer en industrieel karakter. Het gezandstraalde mangohout maakt dat het oppervlak ruwer aanvoelt. Dit TV-meubel heeft 2 mooie schuifdeuren, 1 la en 1 open vak. Het TV-meubel wordt gemonteerd geleverd.De Cavino opbergkast is goed te combineren met de opbergkast, salontafels en eettafels van de Cavino serie. Wanneer je meerdere meubels met elkaar combineert wordt je interieur een mooi geheel.OnderhoudsadviesVoor het dagelijks onderhoud kun je het meubel gewoon afnemen met een lichtvochtige doek en direct nadrogen met een droge doek. Voor een intensieve reiniging kun je Natural Wood Cleaner gebruiken. Dit is een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van onderhoudsmiddelen. Vervolgens kun je Greenfix Black aanbrengen. Dit is een verzorgingsproduct speciaal geschikt voor zwarte meubelen.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})