TV-meubel Alva

Artikel nr.: 10400505

€ 629,00

Profijt Meubel advies?

Marcia helpt je graag

Kom naar Woongelofelijk Van Donzel laat je adviseren door Marcia.

Productomschrijving
Tv-meubel Alva met 2 handige kleppen en 1 schuifdeur 179 cm breedKras-, slijt-, en stootvast met de uitstraling van echt houtMet kabeldoorvoerOnderdeel van een meubelserieZelf te monterenTv-meubel Alva is een stijlvol meubel met een stoere uitstraling. Het frame van de schuifdeur, de handgrepen en de poten zijn van mat zwart metaal, wat een mooi contrast vormt met de warme houtkleur.Dit tv-meubel is afgewerkt met een melamine toplaag. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar het is een kras-, slijt-, en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is.Het Alva tv-meubel heeft 2 klepdeuren links en rechts en in het midden zit een schuifdeur. Deze schuifdeur loopt zowel aan de boven- als de onderzijde door een rails.Tv-meubel Alva wordt ongemonteerd geleverd, maar is met behulp van een montagehandleiding eenvoudig in elkaar te zetten.Liever een smaller tv-meubel? Geen probleem! Tv-meubel Alva is ook te verkrijgen met een breedte van 122 cm. Ook is dit meubel perfect te combineren met andere meubelen uit de serie Alva en de eettafels uit de series Silvares en Siderno.OnderhoudsadviesHet onderhoud van dit dressoir is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Vergelijkbare producten

Profijt Meubel Uden

Ontdek Profijt Meubel Uden met de laagste prijsgarantie, snelle levering en unieke zitgarantie. In onze showroom vind je een ruime collectie, van banken en fauteuils tot kasten en eettafels.

Kom voor deskundig advies en inspiratie naar Profijt Meubel Uden. Gevestigd op de 1ste verdieping van Woongelofelijk Van Donzel.

 

Bezoek de winkel

Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30 uur

Dinsdag

10:00 - 17:30 uur

Woensdag

10:00 - 17:30 uur

Donderdag

10:00 - 17:30 uur

Vrijdag

10:00 - 21:00 uur

Zaterdag

10:00 - 17:00 uur

Zondag

11:00 - 17:00 uur

Vandaag nog langskomen?
We zijn vandaag open tot 17:00 Plan je route

Onze merken

De mooiste woonmerken. Van design tot landelijk en voor iedere portemonnee. Dát is Woongelofelijk Van Donzel.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})