Luxe behang

Je ziet het steeds vaker in een interieur: kleurrijk behang in de woonkamer. Het is weer helemaal terug van weggeweest! Denk aan behang met een stijlvol bloemenpatroon of met exotische vogels. Het geeft net dat beetje extra aan jouw interieur. Het uitkiezen van zo’n behang is iets wat weloverwogen moet gebeuren. Wanneer een behang een patroon heeft kan het al snel druk ogen en het moet natuurlijk wel passen bij je interieur.

Advies op maat

Het uitkiezen van zo’n luxe behang is iets wat weloverwogen moet gebeuren. Wanneer een behang een patroon heeft kan het al snel druk ogen en het moet natuurlijk wel passen bij je interieur.

Onze interieurstylisten helpen je graag bij het kiezen van het juiste behang.

Verschillende soorten luxe behang

Luxe effen behang of behang met patroon volgens de laatste trends

Waar een luxe behang met patroon een opvallend geheel vormt in een woonkamer, past een wat meer effen behang soms beter in huis.

Of je nou wil gaan voor een rustige muur, of een wat meer speelse uitstraling, we hebben een ruim assortiment behang dat altijd aansluit bij jouw wensen.

Luxe behang van verschillende materialen

Vliesbehang is een behang op basis van papier en bevat geen schadelijke onderdelen voor het milieu. Dit is dus geheel biologisch afbreekbaar.

Ben je op zoek naar wat steviger materiaal? Dan is onder andere vinylbehang aan te raden. Ieder behang heeft verschillende voordelen en wijze van onderhoud. Het is dus aan te raden om deze voor- en nadelen even voor jezelf op een rijtje te zetten.

Voordelen van behang

Een speciaal effect geven aan een leeg muurtje in huis kan met behang of verf. Het heeft beide zo z’n voor- en nadelen.

Voordelen van behang:

- Behang is beschikbaar met verschillende prints en patronen. Binnen no-time heb je dus een heel speciaal effect op je muur zitten.
- Met behang kun je je muur reliëf geven. Er zijn namelijk verschillende behangen met structuur.
- Behang blijft zo’n 10 – 15 jaar mooi.

Voordelen van verf

- Met verf blijft de wand mooi egaal.
- Verven vraagt minder voorkennis en expertise.
- Verf is goedkoper dan behang.
- Je kunt over een bestaande laag verf of behang heen verven.

 

Welke van de twee wandbekledingen de voorkeur heeft ligt dus geheel aan jouw interieursmaak en de moeite die je erin wenst te stoppen. Ook daar adviseren we je met plezier bij.

 

Behangen bij jou thuis

Behangen kan weleens een lastig klusje zijn. De muren moeten voorbereid worden, de meubels moeten van de muur af en daarna moet het behang nog netjes geplaatst worden. Dat is een expertise die niet iedereen zomaar in huis heeft.

Vanuit Van Donzel zorgen we daarom voor een behanger die bij jou thuis het behang komt plaatsen. Zo weet je zeker dat het er netjes uit komt te zien.

Advies op maat bij Van Donzel

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m² een bron van wooninspiratie. Je kunt hier langskomen voor persoonlijk advies op maat. Niet alleen je behang, maar ook je vloer, gordijnen of jaloezieën.

Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om jouw persoonlijke advies te ontvangen en alle materialen met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Meer vloer • raam • muur

.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})