Rustiek interieur

Comfort is in een rustiek interieur het voornaamste uitgangspunt. Je weet wel, zo’n plofbank om in weg te kruipen, een zachte poef om je benen op te laten rusten en een ruime eettafel voor het hele gezin met stoelen waar je de hele avond heerlijk op zit. Klinkt romantisch, maar rustiek is ook stoer.

Grove, houten tafels, chunky breisels, grote elementen, royale stoffen en natuurlijke materialen, zoals katoen en linnen. Top dit interieur af met grote, sierlijke takken, een plukboeket op tafel en veel planten.

Kleuren en materialen van een rustiek interieur

Een rustiek kleurenpalet bestaat uit rustige kleurtinten zoals warm grijs, wit, beige en aardetinten in combinatie met natuurlijke materialen.

Denk bijvoorbeeld aan een (onbewerkt) houten kast, een wollen plaid en een jute vloerkleed.

Om de woonruimte extra knus en gezellig in te richten, komen er ook veel kaarsen, lantaarns, takken en planten in een macramé hanger aan te pas.

Naturel design

Het codewoord in deze rustieke woonstijl is naturel. Het is dus een grote tegenhanger met bijvoorbeeld een elegant interieur!

Hier geen bordeauxrode bank in velvet maar een grote, lichte hoekbank met een schapenvacht in de rug. Kleed de woonkamer aan met het o zo populaire pampasgras en je bent klaar!

Ook zo'n heerlijk rustiek interieur?

In onze woonwinkel in Uden vind je een groot assortiment aan rustieke meubels en accessoires. Kun je wel wat tips gebruiken bij ket kiezen van de juiste kleuren en accessoires voor een rustieke inrichting?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze stylistes voor interieuradvies op maat! 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['content']['total'] }})