Relaxfauteuils

Waar de relaxstoel een aantal jaar geleden niet een heel hip imago had, ziet het landschap van relaxstoelen er vandaag een stuk moderner uit. Wil je een relaxfauteuil kopen, maar ben je er niet zeker van of een relaxstoel in jouw interieur past? Onze interieurstylisten geven je graag advies om te ontdekken welk type relaxfauteuil helemaal bij jouw inrichting past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Relaxfauteuils
Sorteren op
Filteren

Gratis Interieuradvies

Is jouw interieur toe aan een make-over?


Vraag ons gratis interieuradvies aan.

Meer informatie
Advies

Woongelofelijk veel combinaties

Veel meubels kun je zelf samenstellen.

Klik op de foto om de opties te bekijken.

Afdeling Buitenleven

Vier het buitenleven


 

Maak kennis met onze tuinmeubelen & buitenkeukens

 

Meer informatie
Afdeling

Relaxfauteuil kopen bij Woongelofelijk Van Donzel

Opzoek naar een relaxfauteuil of relaxstoel? Kom naar Van Donzel in Uden.

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Een momentje voor jezelf pakken aan het einde van de dag is daarom voor iedereen aan te raden. Natuurlijk kun je als je thuiskomt lekker op de bank neerploffen. Maar niets zit zo lekker als een relaxfauteuil. De naam zegt het al: deze relaxfauteuil is volledig ontworpen om te ontspannen. Met de verschillende standen kun je precies zo zitten of liggen zoals jij het fijn vindt.

Relaxfauteuil met verschillende functies

Last van nek- of rugklachten? Je houding speelt daarbij een grote rol. Gelukkig is de relaxstoel naast modern ook helemaal ergonomisch verantwoord ontworpen. Een groot gedeelte van de stoelen zijn daarnaast elektrisch bestuurbaar in verschillende standen. Je kunt met deze functionaliteit zelf precies kiezen hoe ver je de rugleuning naar achteren zet. Alle relaxstoelen zijn voorzien van een geïntegreerd en verstelbaar voeteneinde die ook naar eigen wens omhoog of omlaag gezet kan worden. Daarnaast kunnen alle elektrische relaxfauteuils 360 graden draaien. Een aantal stoelen in het assortiment zijn nog extra voorzien van een 2 motorige sta-op-functie, wat het gaan zitten in- en opstaan uit de stoel vergemakkelijkt.

Jouw relaxfauteuil afstemmen op je woonstijl

Waar de relaxstoel een aantal jaar geleden niet een heel hip imago had, ziet het landschap van relaxstoelen er vandaag een stuk moderner uit. En al helemaal de collectie relaxfauteuils, zoals bijvoorbeeld een House of Dutchz relaxfauteuil of XOOON relaxfauteuil. Wil je een relaxfauteuil kopen, maar ben je er niet zeker van of een relaxstoel in jouw interieur past? Onze interieurstylisten geven je graag advies om te ontdekken welk type moderne relaxfauteuil helemaal bij jouw inrichting past. Laat je inspireren en maak gerust eens een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Relaxstoelen in alle vormen en maten

De moderne relaxstoel is er in veel verschillende kleuren, materialen, vormen en maten. De relaxstoel kun je namelijk zodanig samenstellen dat je zelf het type onderstel en de kleur kunt kiezen. De relaxstoel is er in 3 verschillende maten: S, M, L. Zo weet je zeker dat het helemaal aansluit op jouw smaak en lichaam(shouding). Bekijk hier een aantal van onze relaxfauteuils zoals de Lerira , Sinta , Heleen Dalero, Heleen, Dalero grijs, Dalero Groen.

 Jouw relaxstoel kopen bij Van Donzel in Uden

Onze woonwinkel in Uden is met een oppervlakte van maar liefst 12.000m2 een bron van wooninspiratie. Kom dus binnenkort een keer langs in onze winkel om zelf te ervaren hoe jouw ideale relaxfauteuil zit, voelt en oogt. Onze woonspecialisten helpen je graag verder met advies. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Waarom zou je een relaxfauteuil kopen bij Van Donzel?

De top 9 redenen waarom mensen voor een relaxfauteuil kiezen:
1. We hebben een breed assortiment aan relaxfauteuils;
2. Een relaxfauteuil geeft een stoere look aan je woonkamer;
3. Je kunt zelf de stand van de stoel bepalen;
4. Je kunt de kleur volledig zelf bepalen;
5. De voetenbank is volledig elektrisch uit te klappen, waardoor je lekker met de benen omhoog kan;
6. Het heeft een elektrisch verstelbaar hoofdsteun;
7. De relaxfauteuil is ergonomisch ontworpen;
8. De sta-op hulp functie zorgt voor minder belasting aan de spieren op het moment dat je opstaat;
9. Een relaxfauteuil is uit te breiden met verschillende wellness functies, zoals rugverwarming;

De Woongelofelijke service van Van Donzel

We willen natuurlijk dat je de beste ervaring mogelijk hebt met Van Donzel. Daarom hebben we een nieuwe Woongelofelijke service leven ingeblazen waarmee jij de komende 7 jaar:

  • Gegarandeerd bent van professionele hulp bij eventuele ongemakken aan je relaxstoel;
  • Aanvullende constructieservice;
  • Aanvullende vlekkenservice.

Lees hier meer over onze Woongelofelijke klantenservice!

Jouw relaxfauteuil bezorgen

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal geniet van jouw aankoop. De bezorging van je relaxfauteuil is daar een belangrijk onderdeel van. We bezorgen met onze eigen Woongelofelijke bezorgservice waarbij onze bezorgers de meubels op de gewenste plek plaatsen, monteren (niet van toepassing bij een SALE artikel) en de verpakking weer meenemen. Wil je gebruik maken van deze bezorgservice of leenbus? Lees hier meer over de voorwaarden.

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})