Vandaag open

Vandaag open

Loading...
t.w.v.
€ 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Over Van Donzel

Van Donzel in Uden is een familiebedrijf en heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van woninginrichting. Een echt begrip in de regio dus. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie meubelen op ruim 12.000 m2. Ben je benieuwd naar onze collectie of heb je vragen/wensen over jouw interieur kom dan eens langs in onze vestiging in Uden en ontdek dat Van Donzel ook bij jou past! Onze adviseurs geven je graag een persoonlijk advies op maat.

Tot ziens in onze woonboulevard Uden

Geschiedenis van Van Donzel

De vader van Antoon van Donzel, die de zaak in 1910 startte, kwam via een Brabantse omweg in Uden terecht. Frans van Donzel kwam eigenlijk uit Oss en kwam van die stad naar Uden, van Uden naar Zijtaart, dan naar Ooijen en uiteindelijk weer naar Uden. Daar kwam hij Maria Manders tegen. Hij trouwde op 18 mei 1878 met Maria. Samen kochten ze een perceel, bestaande uit een stuk bouwland, huis en schuur met erf. In 1905 wordt er een timmerwerkplaats bijgebouwd, waar Frans zijn beroep als timmerman uitoefende…….

Hiermee begint de geschiedenis van Van Donzel. Het complete verhaal is vastgelegd in een prachtig boek vol foto’s, anekdotes, krantenknipsels en advertenties die het verhaal van 100 jaar Van Donzel vertellen. Aangevuld met belangrijke gebeurtenissen uit Uden en Nederland.

Het boek hebben we in een eenmalige oplage laten drukken en is in onze winkel te verkrijgen. Klik hier om het boek online te bekijken.

Boek geschiedenis

Uw bericht

* Deze velden zijn verplicht