Design interieur

Voor een design interieur hoef je echt niet per se de grote ontwerpers in huis te halen. Dit exclusieve gevoel creëer je al met een serene basis van wit, grijs- en natureltinten. Rechte lijnen, strakke vormen en lichte tonen passen perfect in deze minimalistische setting.

Daarbij komt kijken dat alle items van de beste materialen en de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Perfect afgewerkte stiknaden, luxe materialen, ranke pootjes, organische vormen en grande eyecatchers, zoals een bijzondere lamp of opvallende grote vaas. Less is more in het design interieur.

Kleuren en materialen in een design interieur

Veelgebruikte materialen in een modern design inrichting zijn RVS, glas, leer en kunststof in hoogglans lak. Een salontafel van glas en een houten wandkast met hoogglans accenten bijvoorbeeld.

Ook een stoffen bank volstaat in een strak interieur, als er maar slanke pootjes onder zitten! Als je voor een rustige kleurbasis in zwart, wit, grijs en natuurtinten kiest, komt een accentkleur op bijvoorbeeld een groot kunstwerk aan de muur mooier uit de verf.

 

Functioneel design

Bij deze woonstijl ligt de nadruk op functioneel ontwerp, dat betekent zo min mogelijk poespas in de vorm van decoratie. Zo zie je vaak een greeploos en zwevend tv-meubel. Verder kenmerkt een design interieur zich door grote meubels om de ruimtelijkheid te bewaren.

Design klinkt misschien exclusief, maar door het combineren van de juiste items is het voor elke portemonnee mogelijk om een luxe en stijlvolle uitstraling te creëren.

Design by Baenks

Baenks is een van onze meubelmerken waar design & comfort perfect bij elkaar komen. 

De hoekbank Clarendon is hier bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Naast de bijzondere uitstraling heeft dit Baenks model een ongekende zitkwaliteit. 

De Baenks Clarendon wordt daarmee ongetwijfeld de eyecatcher van de kamer.

Nóóit meer onze acties, tips en wooninspiratie missen?

Schrijf je dan in voor onze Woongelofelijke e-mail.

Gratis aanmelden

Wij versturen géén spam

Wil je ook zo'n strak design interieur?

Bij Woongelofelijk Van Donzel in Uden vind je een groot assortiment aan meubels en accessoires om in jouw interieur een luxe en stijlvolle uitstraling te creëren. Kun je wel wat tips gebruiken bij ket kiezen van de juiste items?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze stylistes voor een interieuradvies op maat! 

zoeken

Waar ben je naar opzoek?

{{ searchErrorMessage }}

Gevonden categorieën ({{ results['categories']['total'] }})

Gevonden producten ({{ results['products']['total'] }})

Gevonden pagina's ({{ results['pages']['total'] }})